Jadłospis

Jadłospis 25.03.2024 do 05.04.2024

Jadłospis 11.03.2024 do 22.03.2024

Jadłospis 26.02.2024 do 08.03.2024

Jadłospis 12.02.2024 do 23.02.2024

Jadłospis 29.01.2024 do 09.02.2024

Jadłospis 15.01.2024 do 26.01.2024

Jadłospis 02.01.2024 do 12.01.2024

Jadłospis 18.12.2023 do 29.12.2023

Jadłospis 04.12.2023 do 15.12.2023

Jadłospis 20.11.2023 do 01.12.2023

Jadłospis 06.11.2023 do 17.11.2023

Jadłospis 23.10.2023 do 03.11.2023

Jadłospis 09.10.2023 do 20.10.2023

Jadłospis 25.09.2023 do 06.10.2023

Jadłospis 11.09.2023 do 22.09.2023

Jadłospis 28.08.2023 do 08.09.2023

Jadłospis 14.08.2023 do 25.08.2023

Jadłospis 01.08.2023 do 11.08.2023

Jadłospis 19.06.2023 do 30.06.2023

Jadłospis 05.06.2023 do 16.06.2023

Jadłospis 22.05.2023 do 02.06.2023

Jadłospis 08.05.2023 do 19.05.2023

Jadłospis 24.04.2023 do 05.05.2023

Jadłospis 11.04.2023 do 21.04.2023

Jadłospis 27.03.2023 do 07.04.2023

Jadłospis 13.03.2023 do 24.03.2023

Jadłospis 27.02.2023 do 10.03.2023

Jadłospis 13.02.2023 do 24.02.2023

Jadłospis 30.01.2023 do 10.02.2023

Jadłospis 16.01.2023 do 27.01.2023

Jadłospis 02.01.2023 do 13.01.2023

Jadłospis 19.12.2022 do 30.12.2022

Jadłospis 05.12.2022 do 16.12.2022

Jadłospis 21.11.2022 do 02.12.2022

Jadłospis 07.11.2022 do 18.11.2022

Jadłospis 24.10.2022 do 04.11.2022

Jadłospis 10.10.2022 do 21.10.2022

Jadłospis 26.09.2022 do 07.10.2022

Jadłospis 12.09.2022 do 23.09.2022

Jadłospis 01.09.2022 do 09.09.2022

Jadłospis 18.07.2022 do 29.07.2022

Jadłospis 04.07.2022 do 15.07.2022

Jadłospis 20.06.2022 do 01.07.2022

Jadłospis 06.06.2022 do 17.06.2022

Jadłospis 23.05.2022 do 03.06.2022

Jadłospis 09.05.2022 do 20.05.2022

Jadłospis 25.04.2022 do 06.05.2022

Jadłospis 11.04.2022 do 22.04.2022

Jadłospis 28.03.2022 do 08.04.2022

Jadłospis 28.02.2022 do 11.03.2022

Jadłospis 14.02.2022 do 25.02.2022

Jadłospis 28.01.2022 do 11.02.2022

Jadłospis 17.01.2022 do 28.01.2022

Jadłospis 03.01.2022 do 14.01.2022

 

 

 

 

 

 

SMACZNEGO

Wykaz najpopularniejszych produktów wywołujących reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji pokarmowej:

1. Mleko i przetwory mleczne (łącznie z laktozą).

2. Zboża glutenowe, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, a także ich produkty pochodne.

3. Jaja i produkty pochodne.

4. Ryby i ich przetwory.

5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i pochodne.

6. Soja i produkty pochodne.

7. Skorupiaki i produkty pochodne.

8. Orzechy, tj. migdały, orzechy włoskie, orzechy laskowe, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, orzechy makadamia, orzechy pistacjowe, orzechy piniowe.

9. Seler i produkty pochodne.

10. Gorczyca i produkty pochodne.

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.

12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej.

do spożycia zgodnie z instrukcją producenta.

13. Łubin i produkty pochodne.

14. Mięczaki i produkty pochodne.